HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2014.11.12. 21:56 Shakes

Tini ninja teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) Vol 2.

tmnt.png

A mozizás legnagyobb szépsége, hogy mennyire máshogy tudunk megélni, s később értékelni egy ugyanazon filmet. Jelen esetben a mutáns ninja teknőcöket, sokunk gyerekkorának nagy kedvencét. Persze sok év elteltével animált bőrbe bújtatva nyilván máshogy fog tekinteni rá mindenki, de azt hiszem ez egyáltalán nem baj mivel ez tényleg egy más műfaj már.

Várható volt hogy sok kritikus ugyanúgy lefogja hurrogni mint tették ezt annak idején a Transformerssel is. S ahogy az sem, ez sem érdemli meg. Kicsit sem.
Nem, nem egy korszakalkotó mozi, nem az év filmje, nem Oscar esélyes, de! Egy teljesen értékelhető, itt-ott látványos, sok (jó) idióta poénnal tarkított, abszolút megérdemelt másfél órás kikapcsolódás. Mondom ezt úgy utólag, hogy én nem vártam túlzottan és nem is fűztem hozzá nagy reményeket.

Történetünk nem bonyolult, a rajzfilmből ismert szereplőkkel játszódik egy sablonos világmegmentős buli, melyben teknőseink szállnak szemben mindenkori ellenségükkel, Zúzóval és bandájával. Aki épp mérgező gázzal próbálja beteríteni Nyújorkszitit.

Ja egyébként April szerepében Megan Fox akinek a Transfomers óta ez az első normális szerepe.

Sok okosságot nem nagyon lehet elmondani a filmről, mert egyszerű mint a faék, de mégis kellemesen elszórakoztat. Legalábbis azokat akik nem komolykodást várnak.
Mickeynak amúgy több jó poénja volt, mint rengeteg vígjátéknak szánt másfél órás eszetlenkedésnek. Legalábbis eredeti nyelven. Magyarul nem láttam szóval csak remélni merem, hogy nem sikerültek izzadtság szagúra a fordítások.

Vacilláltam a 6-7 között, és szinte mindig a kevesebbet adom, úgyhogy gyerekkori emlékekre való tekintettel most jó fej leszek. Francokat, ettől még elég egyszernézős kategória, az meg nem lehet hetes. Nem tudok dönteni. Tudjátok mit?

6,5/10

Most jól megmutattam neki..

Szólj hozzá!

Címkék: 2014 megan fox teenage mutatnt ninja turtles


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr226891883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása