HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2013.07.28. 09:55 Znono

Scary Movie 5 - Horrorra Akadva 5

1004441-20132-ezCEIr.jpg



Na pontosan ez történik, ha több már eleve szar ( legalább is szerintem ) filmet vesznek alapul egy kiadós kiparodizálásra. Az eredmény még nagyobb rakás barna, bűzölgő ürülék. De ha valaki látta az elődöket akkor annak ez is kötelező darab, de fel kell készülni rá, hogy ez bizony mind közül a leggyengébb. 


Jómagam nagyon szeretem az összes Horrorra Akadva filmet az elborult, agyatlan, beteg és helyenként valóban értelmetlen és éppen azért is annyira erőltetett humora miatt. Betudható ez az én gyermeteg lelki világomnak, vagy csupán annak, hogy értékelem, ha van olyan film ami kicsit kikapcsolja az agyam, kirángat a valóságból és önfeledt jókedvre derít. Ez eddig minden epizódra ráaggatható jelző lehetne és megkockáztatom, hogy beszámolóm tárgya is rendelkezik pár jó momentummal, de nem tudok elmenni a film ötlettelensége mellet és az egymásra halmozott sablonrétegek mellett. Sajnos rengeteg alkalommal érezni a filmen, hogy a kreatív hézagokat a már milliószor lerágott csontokkal próbálják betömni, s teszik ezt olyan hányaveti és igénytelen módon, hogy néha képes lettem volna átnyúlni az Lcd-n. Szolgáljon mentségül a tény, hogy maguk a készítők sem vették komolyan a dolgokat, nagyon lazára vették a figurát minden tekintetben, legyen szó a rendezésről, trükkökről, vagy épp a színészi játékról. Amivel jelen esetben sértés is lenne bővebben foglalkozni, mivel itt a szereplőknek mindent kellett csinálni, csak épp színészkedni nem. A film eleji két cameo ( Sheen - Lohan ) kifejezetten tetszett, mivel saját gyarlóságaikat adták a film felvezetéséhez kvázi még nagyobb kretént csinálva saját magukból ( nyilván nem egy marék varázsbabért ). A főszereplő hölgy aki minden bizonnyal megérdemelné a " legnagyobb mázlista Hollywoodban " címet kísértetiesen hasonlít a 2009- ben elhunyt igencsak szép és tehetséges Brittany Murphyre. Minden tehetségtelensége ellenére azonban szívesen legeltettem rajta a szemem.

Ilyenkor nyer értelmet a mondás, miszerint szarból nem lehet várat építeni, ám ebben a hatalmas adag bűzölgő fekáliában azért akadnak jó momentumok is, de komolyan megfontolandó, hogy ezek megérik e a filmre fordított bő 1 órát. Igen! 1 óra! Épp csak pár perccel több, ezért ilyen tekintetben eleve is sértés lenne ezt a valamit filmnek nevezni. A pofátlanul rövid játékidő pedig szintén betudható a készítők ötlettelenségének. 

Tényleg kedvem lenne a sárba tiporni és részletezni, hogy mekkora rakás bűzölgő ürülék is ez a film, de akkor eszembe jut pár igencsak kellemes poén ami miatt bár túl értékelni nem fogom, de mégis elfogadom olyannak amilyen. De azért úgy érzem, hogy lehetett volna bizony sokkal-sokkal rosszabb is. 

5/10


 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr535429607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.07.28. 10:07:13

Bár ezt nem láttam még, úgy hiszem, ha nem is sokkal, de az A haunted house jobb lehet ennél.

Znono 2013.08.04. 07:35:27

Jobb a Haunted House ez tény, bár annál az a baj, hogy nem tudta tartani az első 10 perc színvonalát. A scary Moviera jellemző a standard szar színvonal, de megfűszerezik pár beteg poénnal. Számomra az egyik legkellemesebb csalódás mostanában vígjátékok terén a Movie 43 volt.
süti beállítások módosítása