HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2013.04.20. 09:34 Znono

Shoot em up - Golyózápor

golyozapor2.JPG

Tegnap este szerencsétlenségemre ahelyett, hogy randiztam volna az álommanókkal a tv-t kapcsolgatva erre a filmre bukkantam. Régen láttam már, tudtam, hogy nem kifejezetten jó, de rá kellett jönnöm, hogy kifejezetten szar. Abból is a hígabb verzió.
Az agyatlan lövöldözős, ugrálós, emberi agyat kicsit parkolópályára állítós akciófilmek széles választékának szégyene ez a film. Ebben a kategóriában is az ember azt hinné, hogy nincs lejjebb, erre meg jön egy ilyen film és csúnyán oldalba rúgja szöges bakanccsal a felismerés, hogy bizony megint tévedett. 

Szánalmas, erőltetett beszólások, ultrakemény céllövöldés hős, egy kurva ( abból is az igénytelenebb, ám annál szebb fajta ), intelligensnek látszani akaró fő gonosz, kötelező politikai összeesküvés, milliónyi kilőtt lőszer, logikátlan gyermek trancsír......... Tudom, hogy egy agyatlan akciófilmnek készült és látszólag nem is akarták komolyan venni, de annyit azért elvárnék, hogy ennyire ne nézzenek hülyének. A főhős unalmas és közhelyes beszólásai egymást váltják és ismétlik. Olyan következtetések vannak a filmben, hogy szinte már sírtam. 
Erre a kedvenc példám: A kis újszülöttet ha a metál zene megnyugtatja, akkor az édesanyja biztos egy metálklub mellett lakik, mert ezt a zajt hallotta a baba az anyja méhében, ezért nyugtatja meg. WÁÁÁ!!! Az én nagy fiamat újszülöttként a fűnyíró ropogása nyugtatta meg, mégsem vagyunk kibaszott hobbikertészek! 

A film egyetlen pozitívuma Monica Bellucci és pont. Clive Owen pedig süllyedjen el szégyenében. Remélem édesanyja kellőképpen felpofozta amiért ilyen szégyent hozott rá ezzel a filmmel. 

Megint csak magamat okolhatom, hogy nem távoztam inkább idejekorán álomföldre, helyette inkább ezt a szutykot választottam. Gratulálok Norbi!
 
4/10

1 komment

Címkék: idióta agyatlan owen golyózápor bellucci clive trancsír


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr95236026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shakes · http://www.moviebox.blog.hu 2013.04.22. 14:45:48

én még mindig azt mondom, ez a film a maga műfajában szinte verhetetlenül király. nem véletlen a 6,8as pontszám ájemdíbín. ami egy ilyen stílusú filmnél 100.000 szavazó után azért nem kis eredmény. cliwe owen igazi badass arc, maga a film meg totális fun. imádtam 3. alkalommal is minden percét.
süti beállítások módosítása