HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2011.03.06. 23:21 Shakes

Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2)

Alapjába véve nem írtam volna erről a filmről, de egyszerűen annyira gyenge volt, hogy muszáj szóvá tennem. Fogalmam sincs, hogy az ismerősöktől mért hallom azt vissza, hogy mennyire durva, szétfossa az agyát rajta mindenki. Könyörgöm, aki látott már valamire való horrort, sírva röhögi végig ezt. Ennek két oka lehet: vagy annyira röhejesnek és gyérnek tartja, hogy azért, másik variáció pedig, hogy elszomorítja az embert, hogy ilyen szart adnak ki, mint világot megváltó HORROR.

A sztori az első rész előtt játszódik. Katie testvére nem rég szült. A kisfiút Huntert, hazaviszik és szép rendben mennek a dolgok. Amíg fel nem bukkan az első részből már jól ismert szellemünk és riogatni kezdi szegény ház lakóit, akik szintúgy szkeptikusan fogadják az egész témát mint az ezt megelőző részben Katie és Micah. A kis Hunter és családja pedig minden este 'szörnyű' parajelenségeket él át (értsd: leeső serpenyő, becsapódó ajtó és a többi klisé. Nagyon parás nem??)

A ''kimagasló'' színészi teljesítmények mellett, folyamatos mellébeszélést kapunk, de azt rendesen. Olyan szinten fenntartja az ember figyelmét, hogy nehéz elmondani. Ami talán megmaradt a filmből, hogy minden éjszakai felvétel alatt, amikor 'jön' a szellem folyamatosan zúgott a mély basszus. Hát azt kell mondjam, iszonyatosan megijedtem.

Csak magam tudom ismételni. Ez horrornak olyan szinten gyenge, hogy nem is fecsérelek erre a részére több szót. Nézzük a pozitív oldalát a filmnek!...... Ja, hogy az nincs is. Ami az első részben sok embernek újdonságot mutatott, hogy kézi kamerával van felvéve az egész film, itt már nincs teljesen jelen. Ez miatt még többet veszít az amúgy sem túl sok értékkel bíró film. Az első részből áthozott klisékkel tele tömve, és egy ötlettelen, idióta befejezéssel tarkítva megkaptuk a 2010-es év talán legjobban várt (rám mondjuk ez nem igaz), és a legkevésbé teljesítő horrorját. Gratulálok a készítőknek, harmadik részt nem kérünk.

10/2

 

1 komment

Címkék: activity paranormal


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr822717002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása