HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2014.07.22. 20:02 Znono

Non Stop

letöltés (9).jpg

 

Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet akkor egyszerűen csak annyit mondanék, hogy szar. Ha kettővel akkor csak annyit, hogy kurva szar. Ha hárommal akkor meg hogy......áhh hagyjuk is, mert a végtelenségig lehetne fokozni a csalódottságomat, úgy, hogy a filmmel kapcsolatban még csak elvárásaim sem voltak.........

 

Liam Neeson a szinte hibátlan Taken- Elrabolva című filmnek köszönhetően olyan magaslatokba emelkedett ahonnan szinte már csak lefele lehet tekinteni és elindulni, de az, hogy ilyen nyíl egyenesen zuhan a mélységbe ezzel a filmmel az engem is őszintén meglepett. Mert sajnos a helyzet úgy áll, hogy a Taken filmekben megalkotott karakterét hurcolta át ebbe az üres, súlytalan és jelentéktelen produkcióba. Ergo a Taken című film sikerét meglovagolva próbálják a gyanútlan néző torkán lenyomni ezt a savanyú hányadékot.

 

Liam Neesonon messziről látszik, hogy baszik az egészre és szíve szerint máshol lenne, pedig ő ugye a központi karakter vagy mi a tosz, de a többi karakter annyira felesleges és unalmas melyre nem találok szavakat. A pálmát viszont a filmbe teljesen feleslegesen helyet kapó Julianne Moore vitte, aki körülbelül annyira kellett ide mint tengervízbe egy csipet só. Karakterisztikai szempontból ez a film egy totális nonsense.

 

A cselekmény amúgy teljesen korrekt és vállalható lenne, de mivel mindenféle izgalmat és feszültséget képes volt magától a film távol tartani, így azzal is sikerült lőni egy nagyon csúnya kapufát. Az arról lepattanó labdát pedig az akciókért és a vizuális megvalósításokért felelős valaki elkapta és nagyon csúnyán meghágta hátulról, ahelyett, hogy a kapuba vágta volna. Mert láttunk már jó bunyókat repülőn, függetlenül attól, hogy a hely nem nevezhető alkalmasnak egy jó kis csetepatéra, de ez nem az a film. Az össze-vissza kapálózások a repülő szűk toalettjében inkább hajaznak egy plázai próbafülkefightra melyet két szőke cicababa bonyolít le az áhított blézerért. A látványt pedig nem is tudom mire vélni. Felháborít, hogy a vizuális megvalósítások épphogy elérik a 10 (!) éves Lost című sorozat digitálisan megalkotott repülőgépének színvonalát. Az, hogy egy 2014-es film épphogy felér egy 10 éves sorozat látványvilágával az egyszerűen elfogadhatatlan és mai szemmel nézve kifejezetten gagyi!!!

 

A filmnek története még csak-csak lenne, ha valaki vette volna a fáradtságot és eljátszotta volna azt, valamint ha az írók éreztek volna némi affinitást ahhoz , hogy izgalmat is csempésszenek ebbe az alkotásba. De még így is a látvány 0, ahogy az akciók és a film tartalma is. Ez a valami hemzseg a lyukaktól akárcsak egy darabka pannónia sajt. Nagyon gyenge, igazi időpocsékolás. Megtekintése helyett inkább mossátok le a kocsit, szelektáljátok a hulladékot, főzzetek pálinkát vagy mit tudom én, de ezt a filmet messze kerüljétek el.

 

4/10

Szólj hozzá!

Címkék: 2013 Liam Neeson Julianne Moore Taken Gagyi effektek Felesleges


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr646535687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása