HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2010.06.26. 12:48 Shakes

Buliszerviz 3: A gólyák éve (Van Wilder 3: Freshman Year)

A buliszerviz első része, Ryan Reynoldsal még simán a tetszős kategória volt, még akkor is, ha az az idióta Tara Reid volt a női főszereplő. Plusz Kal Penn is húzta fel a filmet szépen. Még a másodikat is meglehetett nézni. Persze ahogy az lenni szokott minél több részes egy film annál gagyibb.

Alapból nem vagyok oda az ilyen ''amerikai pités'' tinivígjátékokér. A töménytelen jó nő és cicimennyiség még nem fog felhúzni annyira egy filmet, hogy az élből élvezhetővé váljon. Persze javít rajta valamennyit.

Ebben a részben Van már az első egyetemi évét tapossa. Bekerül egy katonai iskolába, ahol tilos az alkohol, a drog, a szeksz. Persze ezt a főszereplőnk nem bírná ki, így megpróbálja kijátszani, átverni az iskolaigazgatót és ebben a suliban is ő lesz az első számú partiarc. Nyilván ez vonzza magával, hogy bajba keveredik az iskola keményfiújával, ésatöbbiésatöbbi.

Nyilván tele van sablonokkal, mint minden ilyen tinifilm, mert már szinte semmi újat nem tudnak mutatni. De azt kell mondjam, hogy ennek a filmnek a forgatókönyve alapjába véve nem is lenne olyan rossz (és sablonos). Ami kis jót a szereplőválogatás és a szereposztás le is rombol. A főszerepet játszó srác még lehetne jó is, csak sokszor már annyira erőlteti a lazaságot, hogy átesik a ló túloldalára. Aztán a csaj akibe szerelmes lesz. Jó nő, szerethető a karaktere is, de picit gyengécske amit alakít. A mellékszereplők pedig egyenesen nevetségesek. Nemhogy nem eredeti karakterek, hanem.. Na mindegy is. Plusz ami még nagyon gyenge volt, hogy egy másik poénforrásnak gondolták Wilder szobatársát, a füves arcot. Annyira erőltetett és szánalmas, hogy még írni is rossz róla.

Jó tulajdonsága a filmnek, a már említett sok nő, a ''kicsit eredetibb'' forgatókönyv próbálkozás és néhány elcsípett poén ami picit javít az összképen.

10/4

Szólj hozzá!

Címkék: van 2009 wilder buliszerviz


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr142111345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása