HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2014.11.17. 16:47 Znono

Let's be Cops - Kamuzsaruk

 

Lets-Be-Cops-2014-Watch-Online-Free-Movie-Trailers-01.jpg

 

Kíváncsi voltam erre a filmre, de annyira azért nem, hogy moziban nézzem. Jobban belegondolva ezt így utólag egyáltalán nem is bánom, hiszen szerintem ez a film nem éri meg a pénzét. Hát még az enyémet!

Szó sincs itt semmiféle Halálos Fegyver, Beverly Hillsi Zsaru vagy Utolsó Cserkész szerű buddy cop stílusról. Aki ilyesmit vár az ne csodálkozzon, ha a film ami amúgy nem az ice bucket challenge párszor nyakon tolja majd jeges vízzel. Vagyis ez esetben a csalódás garantált. Ha csupán egy sima vígjátékot várunk mi nézők akkor akár még kellemesen is szórakozhatunk, hiszen van itt humor elég, a baj csupán annyi, hogy a film nem mer elég laza lenni, nem mer igazán elszabadulni. Pedig éppen ez lenne a cél egy ilyen történetben ahol két jó barát zsarunak adja ki magát, hogy ökörködjenek egy jót. Sajnos a filmet teleszórták önismereti mondanivalóval, csöpögős romantikával, mely hirtelen értelmetlen sztriptízbe torkollik, illetve hemzseg a film a " ki is vagyok én valójában? " és a " mihez kezdjek az életemmel?" klisé kérdésekkel, melyek megválaszolását nem épp egy vígjátékban kéne ilyen szinten keresgélni. Ja, és vannak benne bűnözők és korrupció is, tehát a film elég zsúfolt ami miatt semmivel sincs ideje eleget foglalkozni. Kár érte. Ha tényleg kihagyták volna a morális szálakat és azokat humorral pótolták volna akkor sokkal pazarabb lenne az összkép.

A két főszereplő mint a tűz és a víz. Emiatt pedig egymást kiegészítve hibátlanul muzsikálnak együtt. Egyikük az ész nélküli, autópályán a forgalommal szemben száguldó őrült, másikuk pedig a racionálisan gondolkodó utas aki folyton a kéziféket markolja, miközben azért ő is élvezi a száguldást. Humor fronton sincs baj, mert működnek a beszólások, jók a bunyók és a rivalizálások, csupán az a baj, hogy épp a jó poénokat tartogatták a stáblista végére, néhány pedig egyenesen a vágó asztalán végezte.

Nem mondom, hogy a film rossz, de azt sem, hogy jó. Megfelelő közegben a kellemes kikapcsolódás tökéletes eszköze, de nem fog történelmet írni és az újranézési faktora is túlontúl alacsony. Szódával azért elmegy.

6/10

Lets-Be-Cops-2014-Watch-Online-Free-Movie-Trailers-01.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr636910363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása