HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2014.11.10. 18:14 Znono

Tini Nindzsa Teknőcök

letöltés (3)_1.jpg

 

Hollywood tudja, hogyan kell rombolni. Akár csak elefánt a porcelánboltba vagy a 2 éves GYP-s Józsika a Lego kiállításon. Az álomgyár tökéletesen rombol le karaktereket, régi történeteket vagy akár olyanokat amik még meg sem születtek. Jelen esetben gyermekkorom nagy kedvencét cincálták cafatokra, majd böfögték vissza annak emészthetetlensége miatt.

Nincs könnyebb, mint valamit rommá alázni, fikázni vagy savazni mert az ilyen olyan okoknál fogva nem tetszik. Elfogult sem vagyok, még akkor sem ha gyermekkorom nagy kedvencét küldték 8 méterrel a felszín alá. Egyszerűen csak a film unalmas, egysíkú, erőltetett és gagyi. Ha pedig mindez nem elég akkor itt jön még a rendezetlenség és káosz, melyet maguk a főhősök generálnak. Annyira gyorsak, annyira pörögnek és annyit pofáznak, rendszerint egyszerre, hogy képtelenség megérteni őket. A film olyan vagány akar lenni mint a Galaxis Őrzői, de be kell látnunk, hogy ez itt rohadtul nem működik. A gonosz annyira tipikusan gonosz és annyira nem tudtak mit kitalálni nekik min motivációt, hogy az valami gyalázat. Egyszerűen csak gonoszok, mert gonosznak lenni jó. Persze a pénz itt is fő mozgató rugó, na de legyünk már egy kicsit kreatívak, vagy csak simán lopjunk ötletet valamelyik teknőcös képregényből.

A látvány mint olyan nem tudom eldönteni, hogy ijesztő vagy csak simán silány. A teknősök külleme még hagyján, mert hát fejlődik a technológia, változnak a fogyasztói igények és a gyermeki lelkek is sokkal sokkal elborultabbak és betegebbek, mint az én időmben. Emiatt pedig ezek a morbid páncélosok nekik teljesen természetesen hathatnak, na de szecska mester inkább illik egy Alien filmbe, mint ide. Zúzóról nem is beszélek. Az egykoron igazán komoly gonosz karaktert egy mechanikus fém páncélba bújtattak, amiből úgy állnak ki pengék és kardok mint sündisznóból a tüskék. Egyszerűen gyomorforgató. Szerintem még azoknak is szar az egész akik először találkoznak a Tini nindzsa teknőcökkel.

A film egyetlen pozitívuma talán Megan Fox, akit nem a lenyűgöző színészi játéka miatt szeretünk s mivel itt végig ruhában bohóckodik nem is biztos, hogy érdemes kiemelni. Akciókról nem tudok nyilatkozni mert épp a nagy fight előtt elragadtak az álommanók és csak a stáblista végére ébredtem fel. Egy olyan akciófilm pedig mely képes átrugdalni álomföldre nem csak hogy nem méltó a pontozásra, de további említésre sem.

Ha valaki eddig nem tudta volna, hogy miképp lehet 4 páncélos mutáns teknőst megerőszakolni egy mutáns patkánnyal és a egy félrobod szamurájhibriddel az nyugodtan keresse fel Hollywoodot, mert ők tudják a választ.

Ez a film egyszerűen értékelhetetlen.

-/10

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr306884649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása