HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2014.03.12. 21:57 Shakes

Nurse 3D

nurse3d.jpg

Tömegcikknek legyártott modern horror-thriller (inkább light pornó) kategóriás film Paz de la Huerta főszereplésével. Őszintén bevallom a két ok ami miatt megnéztem, hogy mostanság nagyon kevés horrort láttam, és Katrina Bowden (Trancsírák, Piranha 3DD, Amerikai Pite: Találkozó). Jó előre be volt már harangozva, ennek ellenére nagyon elmaradt a big bumm. Legalább a csajok szépek benne.

Történetünk szerint Abby (Paz de la Huerta) főnővér egy önkényes igazságtevő, aki a házas férfiakra utazik. Amelyikük képes vele megcsalni a feleségét, azt egész egyszerűen módszeresen kivégzi, ezzel mentve az asszonyt és a gyerekeket a mocsok férjtől. Legalábbis szerinte. Amikor aztán közelebbi (de tényleg nagyon közeli) kapcsolatba kerül egyik gyakornokával Dannie-vel (Katrina Bowden), bele avatkozik az életébe, amitől a fiatal lány mondjuk úgy finoman nem lesz boldog és hamarosan érdekes dolgokat fed fel Abby múltjából. Amit meg persze ő nem szeretne, hogy napvilágra kerüljenek. Így aztán véres ki-ki harcot vívnak egymással.

Hát na. Dögunalmas lett. A filmet egyébként az a Douglas Aarniokoski rendezte, aki már számtalan híresebb moziban működött közre, de ezen kívül csupán a Végzet napját és még valamikor 2000 körül egy gagyi Hegylakót rendezett egymaga. Gyúrni kell még a saját egész estés produkciókon.

Néhány egész jó, és jó néhány teljesen elcseszett CGI effekt, ami ugye kötelező volt a 3D miatt. Nem tudom mikor jönnek már rá a hálivúdiak, hogy totálisan felesleges, és teljesen értéktelen a horror filmeket 3D-s technológiával felruházni. Ha csak visszanézünk:
Texasi láncfűrészes: Az örökség - had ne kommentáljam még egyszer..
Véres Valentin 3D - Atyaég..
Fűrész 3D (azaz szám szerint a 7. rész) - teljesen nézhető, én személy szerint nagy Fűrész fan vagyok, szóval szerettem. Moziban láttam, 3D-ben. Teljesen értelmetlen és felesleges volt kiadni ilyen formában.
Talán még a Végső állomás 4. vagy 5. része volt szintén 3D-s a hazai mozikban, mivel az nem igazán horrornak nevezhető valami, mégiscsak volt valami látvány ami miatt volt értelme tele pakolni számgépeffektekkel.
Piranha 3D és 3DD - .... ahh.

Szóval na csak attól, hogy odabiggyesztik a 3D-t a cím mögé még semmivel sem lesz jobb és lassan már eladhatóbb sem. Visszatérve az épp boncolás alatt álló darabhoz: nagyon langyos, lötyögős az egész film, tehát ezen már a 3D sehogy nem segített volna. Elég sok pucérkodás mellé silány történet párosul, finálénak egy teljesen feldühített ápolónő véres ámokfutásával megfűszerezve. Hogy aztán a teljes kiteljesedés érdekében fent hagyja a hatalmas kérdést: vajon joggal teszi ezt az "ártatlan" férfiakkal, avagy egy beteg pszichopata oszt csókolom. Gondolom a nők hogy állnak ehhez a költői kérdéshez..

3/10

)

Szólj hozzá!

Címkék: katrina nurse paz 2013 huerta bowden


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr225857600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása