HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2014.01.19. 19:42 Shakes

Jackass Presents: Bad Grandpa

jackass-presents-bad-grandpa.jpg

Johnny Knoxville és Jeff Tremaine (természetesen Spike Jonze-al kiegészülve) összedobtak egy újabb botránymozit itt-ott a Jackass-re emlékeztető stílusban. Bár a címben feltüntetve inkább marketing szempontból volt jó fogás, mert megközelítőleg sem sikerült akkora ökörségre mint az előbb említett sorozat és/vagy filmek.

A filmben nyomon kísérhetjük Irving Zisman (Johnny Knoxville) kalandjait, amint átszeli fél Amerikát az unokájával idétlenebbnél idétlenebb helyzetekbe sodorva önmagukat. "Természetesen" a beavatatlan polgárok legnagyobb meglepetésére.

Az összes ilyen stílusú produkció legfőbb erénye az emberek leplezetlen reakciója kínos, kellemetlen, idegesítő szituációkban. Persze a készítőknél jobban ezt senki nem tudja. Bemutatták már nem egyszer, milyen jól tudják sokkolni a mélyen tisztelt nagyérdeműt. Most viszont szerintem kevésbé sikerült ezt a hatást elérni. Sajnos a trailerben szinte az összes igazán jó poén benne is van.

Nekem nagyon hiányoztak a Jackess-ben megszokott arcok. Szerintem színesebbé és viccesebbé is tette volna a filmet, ha mondjuk néhány jelenetnél szerepet kapott volna Margera, Pontius vagy a jó öreg Steve-O. Bár Knoxville viszi a hátán az egészet, az unoka szerepét betöltő Jackson Nicoll nagyon tökös kis srác és egyáltalán nem esik kétségbe semmilyen helyzetben. Nagyon jót alakít.
A smink miatt még egy Oscar jelölést is begyűjtött. Pislogtam nagyokat mikor láttam, hogy van jelölése, elsőre  lövésem nem volt milyen kategóriában szerepelhet.

Viszont néhány alkalmat leszámítva amikor tényleg volt okom hangosan felnevetni, nagyon erőltetett lötyögés az egész. Többször volt alkalmam rendesen unatkozni a film alatt, ami nagyon szokatlan tőlük, így nekem ez most egy kisebb csalódás. Mondom ezt úgy, hogy imádom a srácok eddigi "munkásságát". Komolyan.
Csak erre való tekintettel a pontom rá:

5/10

Szólj hozzá!

Címkék: bad jackass johnny grandpa knoxville 2013


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr915770821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása