HTML doboz

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elérhetőség

moviebox@citromail.hu
">

Pageviews

2013.12.15. 15:19 Shakes

Pain & Gain

painandgain.jpg

Michael Bay két Transformers rész közt megrendezte gyorsan az év egyik leginkább bad ass moziját. Ez a trió bizony oda teszi rendesen, sok röhögés mellett kapunk elegendő akciót is az arcunkba, meg egy kis brutalitást is. Akárcsak az előző postban, a történet ráadásul itt is "igaz".

Filmünk három testépítőről szól, akik többre akarják vinni az életben, a lehető legegyszerűbben megszerezve a lehető legtöbb pénzt. Így Daniel (Mark Wahlberg), Paul (Dwayne Johnson) és Adrien (Anthony Mackie) összefog, hogy kizsákmányoljanak a konditeremből néhány gazdag kuncsaftot. Ehhez pedig bármilyen eszközt képesek felhasználni.

A karakterek egytől egyik zseniálisak, többször is kihangsúlyozzák a film alatt, hogy ez egy igaz történet. Nagy igazság, hogy a valóság néha hihetetlenebb mint a fikciók. Az a helyzet, hogy a felfogás ami Daniel Lugot ráveszi arra, hogy tegye a dolgát még alapjaiban jó is lenne, csak a kivitelezésbe csúszik némi malőr. Ami persze okozza a bonyodalmakat rendesen.

Nem titok, Wahlberg nálam nagy kedvenc, örülök neki hogy az új transformers filmben is ő szerepel majd, bár már egészen megszoktam Shia LaBeouf-ot. Kérdés mondjuk, hogy mennyiben fog változni az előző három rész sztorijához képest ez a negyedik, én mindenesetre kíváncsian várom. Fasza kis látványfilm lesz.

Vissza térve a Pain & Gain, ahogy már említettem egy ízig vérig bad ass mozi, nagyon jó szereposztással, nagyon jó kivitelezéssel. Bele futunk még jó néhány ismerős arcba a film során: Ed Harris (Szikla), Tony Shalhoub (Man in Black, Monk), Rob Corddry (Eleven testek, Kalandférgek), Ken Jeong (Másnaposok trilógia). Szóval érezhetően, láthatóan egy kissé őrült, de nagyon korrekt filmet hoztak össze.

7/10

Szólj hozzá!

Címkék: akció mark michael johnson bay 2013 walhberg dwaye


A bejegyzés trackback címe:

https://moviebox.blog.hu/api/trackback/id/tr405693540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása